24 јуни 2024  
 
Македонски / English / Deutsch
За нас Услуги Производство Персонал Партнери Сертификати Референци Контакт Вработување
    За нас > Производство   
 
Производство


Во својата производствена програма “МОНТИНГ ЕНЕРГЕТИКА” вклучува и изработка на поголеми и помали склопови неопходни за работа на термоелектраните.
  • стандардна и нестандардна опрема за индустриски и енергетски објекти
  • челични конструкции
  • резервоари
РЕКОНСТРУКЦИИ И РЕВИТАЛИЗАЦИИ
  • термоенергетски објекти
  • хидроенергетски објекти
  • капитални индустриски капацитети
 
 
*Се забранува било каква употреба, копирање и умножување на сликите од сајтот.
 
   
  Најави се  
Изглед за Печатење / Мапа на Сајтот 47651
2006 © SHUMI