16 јули 2024  
 
Македонски / English / Deutsch
За нас Услуги Производство Персонал Партнери Сертификати Референци Контакт Вработување
    За нас > Персонал > Оддел ИТ   
 
Оддел ИТ


 

ИТ специјалист:
 
Владимир Атанасовски
 
тел./факс ++ 389 (0)2 2611-002
моб. ++ 389 (0)70 323-541
 
 
 
   
  Најави се  
Изглед за Печатење / Мапа на Сајтот 49158
2006 © SHUMI