16 јули 2024  
 
Македонски / English / Deutsch
За нас Услуги Производство Персонал Партнери Сертификати Референци Контакт Вработување
    За нас > Персонал > Оддел Турбина   
 
Оддел Турбина


 
 
Стојановски Љубен - Одговорен инженер за турбина

Станаревич Ангелко

Стајковски Љупчо

Стојанов Трајко

Спасевски Чедомир

Ристевски Миле

Наумовски Васе

Митров Насе

Цвеевски Тони

Личанин Салко

Горшовски Игор

Денчиќ Бранислав

Палија Милош

Здравевски Игор

Здравевски Ѓоргија

Гошевски Горан

Финовски Русе

Шолаја Миле

Шкориќ Милош

Шкориќ Дејан

 
   
  Најави се  
Изглед за Печатење / Мапа на Сајтот 49160
2006 © SHUMI