16 јули 2024  
 
Македонски / English / Deutsch
За нас Услуги Производство Персонал Партнери Сертификати Референци Контакт Вработување
    За нас > Персонал > Оддел Котел   
 
Оддел Котел


 
 
Василевски Борче
 
Одговорен инженер за котел:
 
Василевски Борче

Станишиќ Недељко

Симјановски Благоја

Симјановски Игор

Синановиќ Хусеин

Петрушевиќ Светислав

Петрушевиќ Мирослав

Палија Јованче

Николовски Сашо

Наумовски Јане

Младеновски Драган

Милојевиќ Перо

Лозевски Зоран

Јовевски Васко

Јовановиќ Драгољуб

Ѓоргијоски Томе

Ѓоргиевски Трајче

Ѓоргиев Зоран

Денчиќ Зоран

Давчев Блажо

Давчев Ангелчо

Груевски Нове

Вељановски Борче

Ванковски Радојко

Блажевски Борче

Атанасовски Слободан

Христов Звонко

Хоџиќ Рефик

Тасевски Чедо

Ќускиев Никола

Стефановски Зоран

Субашиќ Сеад

Станојковиќ Стојадин

Синадиновски Мане

 
   
  Најави се  
Изглед за Печатење / Мапа на Сајтот 49152
2006 © SHUMI